Jennifer Lopez 56. yaşını Antalya’da kutladı: Çılgın parti, dev pastalar ve gala

Dünyaca ünlü pop yıldızı Jennifer Lopez, “Up All Night Live In 2025” turnesi kapsamında dün akşam Antalya’daki bir otelde unutulmaz bir konser verdi. Lopez, doğum gününden yalnızca bir gün önce gerçekleştirdiği bu performans sonrası 56. yaşına, özel bir organizasyonla Antalya’da düzenlenen sürpriz bir parti eşliğinde am attı.

Altı l aranın ardından Türkiye’deki hayranlarıyla yeniden buluşan Jennifer Lopez, önceki gece hayranlarına müzik şöleni yaşattı. Antalya’da gerçekleşen konsere hem Türkiyeden hem de dünyan farklı noktalarından birçok tanınmış isim kaldı.

Konserde Jennifer Lopez’i izlemeye gelenler arasında futbolcu Antonio Rüdiger, Federico Valverde, milli yıldız Arda Güler, teknik direktör Emre Belözoğlu, oyuncu Burak Özçivit ve Hande Erçelin sosyal medya fenomeni olan kardeşi Gamze Erçel dikkat çekti. Ayrıca dünyaca ünlü oyuncu Jason Statham ile eşi Rosie Huntington-Whiteley de bu anlamlı gecede yerini aldı.