İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Keskin: İstanbul’umuzun kültürel mirasını koruma ve turizm potansiyelini en etkin şekilde değerlendirme sorumluluğuyla çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceği

İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Keskin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 2025 Yılı Değerlendirme Toplantısı’nın gerçekleştirildiğini duyurdu.

Toplantı, Orhan Kemal İl Halk Kütüphanesi’nde; müdür yardımcıları, şube müdürleri, birim sorumluları ile kütüphane ve müze yöneticilerinin katılımıyla yapıldı. Hüseyin Keskin, İstanbul’da yürütülen kültür, sanat ve turizm faaliyetlerinin kapsamlı şekilde ele alındığını belirtti.

Açıklamasında, 2025 yılı çalışmalarının gözden geçirildiğini ve 2026 yılına ilişkin hedef ve önceliklerin istişare edildiğini ifade eden Hüseyin Keskin; hizmet kalitesinin artırılması, kurumsal koordinasyonun güçlendirilmesi ve İstanbul’un kültür ve turizm alanındaki ulusal ve uluslararası görünürlüğünün artırılması başlıklarının değerlendirildiğini kaydetti.

İstanbul’un tarihi ve kültürel misyonuna dikkat çeken Keskin, “Kadim medeniyetlerin buluşma noktası olan İstanbul’umuzun kültürel mirasını koruma ve turizm potansiyelini en etkin şekilde değerlendirme sorumluluğuyla çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

Hüseyin Keskin ayrıca, “2026 yılının kurumumuz, çalışma arkadaşlarımız ve aziz İstanbul’umuz için hayırlı, verimli ve başarılarla dolu olmasını temenni ediyor; emeği geçen tüm yöneticilerimize ve ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” sözleriyle değerlendirmesini tamamladı.