Galatasaray’ın tecrübeli futbolcusu Lucas Torreira, İstanbul Beyoğlu’nda bir alışveriş merkezinin önünde bulunan kafede uğradığı saldırıda darbedildi. Olayın ardından polis ekipleri kısa sürede harekete geçerken, saldırıyı gerçekleştirdiği belirlenen şüpheli Y.Y. (32) gözaltına alındı.
İddiaya göre olay, Camiikebir Mahallesi’nde bulunan bir alışveriş merkezi önünde yaşanırken, Galatasaraylı futbolcu Lucas Torreira’nın bir kafede bulunduğu sırada Y.Y. isimli şahsın kendisine yumruk attığı ve saldırı sonrası bölgeden uzaklaşmaya çalıştığı öğrenildi.
İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekiplerinin yaptığı çalışmada şüpheli Y.Y., olay yerinden kaçmak üzere bindiği takside yakalanarak gözaltına alınırken, yapılan incelemelerde şahsın daha önce “kasten yaralama” suçundan kaydının bulunduğu ve hakkında uzaklaştırma kararı olduğu tespit edildi.
Sağlık kontrolünden geçirilen Lucas Torreira’nın sol kaşı ile gözü arasında kızarıklık tespit edildiği bildirilirken, futbolcunun şüpheliden davacı ve şikayetçi olduğu öğrenildi.
Öte yandan olay sırasında Torreira’nın şoförü E.S.’nin (39) araya girerek müdahale ettiği, bu sırada şüpheli Y.Y.’ye yumruk attığının da polis ekiplerince belirlendiği aktarıldı. Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

