Ümraniye Belediyesi Gençlik Akademisi tarafından düzenlenen Gençlik Buluşmaları’nın 203’üncüsü, gençlerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın ev sahipliğinde düzenlenen programa, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Necmeddin Bilal Erdoğan konuk oldu.
Bilal Erdoğan, gençler tarafından hazırlanan soruları içtenlikle yanıtladı. Samimi ve enerjik bir atmosferin hâkim olduğu buluşmada, gençlerle kurulan sıcak diyaloglar dikkat çekti.
Mesleki hayatı ve aile yaşantısından örnekler paylaşan Bilal Erdoğan, aynı zamanda “Türkiye Yüzyılı” vizyonu ve ülkenin bilim, teknoloji ve gelişim hedefleri üzerine önemli değerlendirmelerde bulundu. Gençlerle interaktif bir sohbet ortamı oluşurken fikir alışverişleri, programın en dikkat çeken bölümlerinden biri oldu.
Etkinlik kapsamında Gençlik Akademisi tarafından Bilal Erdoğan için özel olarak hazırlanan video gösterimi de katılımcılarla birlikte izlendi. Duygu dolu anların yaşandığı gösterim, salondaki gençler tarafından büyük beğeni topladı.

