Cengiz Kurtoğlu: Oyuncular daha çok boşanıyor!

Cengiz Kurtoğlu, reklam yüzü olduğu firmanın önceki gün Tüyap Yapı Fuarı’nda açtığı standı ziyaret etti. Firma sahibi ile bir araya gelen Kurtoğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
“ALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN”
Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen ve 11 ilimizde büyük yıkıma yol açan deprem felaketi nedeniyle buruk bir bayram geçirdiğini belirten şarkıcı, “Bu bayramı biraz buruk yaşadık. Hepimiz bu acıyı fazlasıyla hissettik. Yarınlarımız inşallah güzel olur. Allah bir daha yaşatmasın” şeklinde konuştu.
Cengiz Kurtoğlu: Oyuncular daha çok boşanıyor
“DEVİR ÇOK DEĞİŞTİ”
Şarkıcı oğlu Aydın Kurtoğlu’yla düet yapacaklarını müjdeleyen ünlü sanatçı, “Eskiden alışmışız bir albümde 10 tane şarkı okumaya. Single çıkaranlara karşıydım. Galiba 3-4 tane şarkı olacak. Yılbaşında hazır olur. Artık ben de tekli şarkılar çıkaracağım. Devir çok değişti” dedi.
Haberi Paylaş: https://namehaber.com/?p=4620
Genel