Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında Gençlerbirliği ile oynanan karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Wilfried Singo’nun sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan bilgilendirmede, Fildişi Sahilli futbolcunun arka adalesinde zorlanma ve kanama tespit edildiği duyuruldu.
Galatasaray’ın açıklaması şu şekilde:
“Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında dün oynanan Gençlerbirliği maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle oyundan çıkan Wilfried Singo’nun sol arka adale grubunda tip 2 C strain (zorlanma ve kanama) tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır.
Aynı karşılaşmada diz arka bölgesinde ağrı hissedip oyunu terk eden Mario Lemina’nın ileri tetkikleri bu akşam tamamlanacaktır.
Kaan Ayhan ve Berkan Kutlu günü tedaviyle geçirirken Yunus Akgün salonda ve sahada takımdan ayrı fizyoterapist ve atletik performans uzmanları eşliğinde çalıştı.
Victor Osimhen tedavisinin ardından salonda çalıştı.”

