Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda GÖKTİM Akademi öğrencilerinin anlamlı bir sürprizle kendisini duygulandırdığını açıkladı. Vali Gökmen Çiçek, akademi bünyesinde eğitim alan 50 öğrencinin geleceğe dair hayallerini ve hedeflerini bir zaman kapsülüne yerleştirerek kendisine hediye ettiklerini belirtti. Öğrencilerin hazırladığı özel kutuyu takdim ederken büyük bir heyecan hissettiğini ifade eden Vali Gökmen Çiçek, kutuda yer alan sözlerin kendisini derinden etkilediğini söyledi.
Öğrenciler, “Sayın Valim, burada size hayallerimizi teslim ediyoruz. Bu kutuyu 10 yıl sonra açmanızı ve bizi aramanızı istiyoruz.” diyerek kapsülün geleceğe dair bir söz niteliği taşıdığını vurguladı. Kutunun 10 yıldan önce açılmaması konusunda ısrarcı olan öğrenciler, Vali Gökmen Çiçek’ten bu konuda söz aldı. Vali Gökmen Çiçek, tam 10 yıl sonra kutuyu açacağını ve içindeki hayallere sahip gençlerin her birini tek tek arayacağını dile getirdi.
GÖKTİM Akademi öğrencilerinin hayal güçlerinin ve geleceğe dair hedeflerinin kendisini gururlandırdığını belirten Vali Gökmen Çiçek, paylaşımında gençlere olan güvenini bir kez daha yineledi. Vali Gökmen Çiçek, 10 yıl sonra gençlerin belirledikleri hedeflere ulaşmış bireyler olarak yeniden bir araya gelmeyi dilediğini kaydetti. Paylaşımını “Sizlerle gurur duyuyorum, yolunuz açık olsun.” sözleriyle tamamladı.

